x

Vägbeskrivning

Skriv in var du reser ifrån
close

Nyköpings Flyg Motordag

söndag 03 september
kl 10:00 - 15:00 Nyköping

 

Nyköpings Flyg & Motordag 3 september 2017

Söndagen den 3 september arrangerar F11 Museum Nyköpings Flyg & Motordag för sjunde året i rad. Arrangemanget görs i samarbete med GÄSTABUDSÅRET 2017 samt Stockholm Skavsta Flygplats. I år är det Jet-Tema med häftiga flygplan, veteranbilar, MC och traktorer.

Tre flygsimulatorer ! Rallysimulator!

Entré 200kr. Barn under 15 år och förare av veteranfordon fri entre.

Se film på YouTube!

Plats: F11 Flygmuseum

Adress:
Skavsta Flygplats
Nyköping
Sverige

GPS-koordinater:
X:58.7843
Y:16.9254

Telefon: 0734 16 33 41
Webbplats: f11museum.se

Logga in för att redigera

Om oss

Utflyktsvägen/Gröna Kustens ungefärliga gränser för området är Norrköping i söder, Mälarens södra strand i norr, Gnesta i väster och skärgården i öster. Här finns bl.a. Utflyktsvägen, Väg 223 och Turistvägen. Kusten präglas av den nästan orörda skärgården. Inåt landet möter dig den Sörmländska naturen med sitt böljande landskap och sagolika insjöar. Detta gör den här delen av Sverige intressant som besöksmål för rekreation, mötesplats och konferens.

 

Följ oss på Facebook

Utflyktsvägen - Föreningen Gröna Kusten: Från Norrköping och Bråviken i söder, till Stockholms södra skärgård i norr, där pärlbandet av öar möter Sörmlands böljande landskap.
Utflyktsvägen är ett samarbete mellan besöks & turistnäringens företagare, organisationer, kommuner och finns nu i 3 län och 9 kommuner, nämligen Södertälje, Nykvarn, Mariefred-Strängnäs, Gnesta, Flen, Trosa, Nyköping, Oxelösund och Norrköping-Bråvikslandet. Vi kan utflyktsmålen, skärgården och naturen!