x

Vägbeskrivning

Skriv in var du reser ifrån
close

1800-talsveckan på Torekällberget

fredag 30 juni To söndag 02 juli
kl 11:00 - 17:00 Södertälje

30 juni - 2 juli vaknar historien till liv! Då går 1800-talsveckan av stapeln på Torekällberget i Södertälje. Följ med på en magisk resa tillbaka i tiden och smaka, prova och känn historien. Det är friluftsmuseet Torekällberget som arrangerar veckan med skådespelare och hantverkare. Det ommer att finnas ett riktigt ånglok, karusell, kasperteater, loppcirkus, musik, akrobat och torghandel med mera,

Veckan inleds 26 juni - 29 juni med gratis föreläsningar om 1800-talets byggnader, mode och djur. För mer information se: www.1800talsveckan.se

Fri entré för alla.

Plats: Torekällbergets museum

Adress:
Torekällberget
Södertälje
Sverige

GPS-koordinater:
X:59.1917
Y:17.6124

Telefon: 08-52301422
Webbplats: www.torekallberget.se

Logga in för att redigera

Om oss

Utflyktsvägen/Gröna Kustens ungefärliga gränser för området är Norrköping i söder, Mälarens södra strand i norr, Gnesta i väster och skärgården i öster. Här finns bl.a. Utflyktsvägen, Väg 223 och Turistvägen. Kusten präglas av den nästan orörda skärgården. Inåt landet möter dig den Sörmländska naturen med sitt böljande landskap och sagolika insjöar. Detta gör den här delen av Sverige intressant som besöksmål för rekreation, mötesplats och konferens.

 

Följ oss på Facebook

Utflyktsvägen - Föreningen Gröna Kusten: Från Norrköping och Bråviken i söder, till Stockholms södra skärgård i norr, där pärlbandet av öar möter Sörmlands böljande landskap.
Utflyktsvägen är ett samarbete mellan besöks & turistnäringens företagare, organisationer, kommuner och finns nu i 3 län och 9 kommuner, nämligen Södertälje, Nykvarn, Mariefred-Strängnäs, Gnesta, Flen, Trosa, Nyköping, Oxelösund och Norrköping-Bråvikslandet. Vi kan utflyktsmålen, skärgården och naturen!