Information

  VÄLKOMNA TILL DET ROGIVANDE NÄVEKVARN

  Kom och besök Nävekvarn – pärlan vid Bråvikens norra strand.

  I hamnområdet erbjuder vi dig mysiga Systrarna Brådhés Café och Restaurang, Nävekvarns Topprankade Gästhamn, Vasagubbemuseum, Fotoutställning, Konstutställning; Hantverksförsäljning, Loppis, Turistbyrå och Offentliga toaletter.

  Här finns också mataffär, anrika Svalbergsgårdens Café, Bruksmuseum.

  Vandra över bron till Skäret, övernatta på Marinans Guesthouse, Campa på Nävekvarns Skärgårdscamping, njut av underhållning i Folkets Park.

  Sugen på att vandra? Här har vi direkt tillgång till Sörmlandsledens etapp 36 och etapp 37.

   

  Vi i Föreningen Utveckling Nävekvarn, FUNQ hälsar Er 

  Välkomna till Vänliga Nävekvarn!

   

   

   

   

Bekvämligheter
Följ oss
Video
Facebook

7 dagar sedan

Nävekvarn

Hamnfest 2020 inställd. TYVÄRR! FUNQ styrelse, som genom hamnfestkommitté, ansvarar för Hamnfest i Nävekvarn sedan 2014 har beslutat att ställa in hamnfesten som var planerad att genomföras den 30 maj. Anledningen är osäkerheten om främst smittorisken av Coronavirus. // Lars Waern, ordf. Föreningen Utveckling Nävekvarn ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

Nävekvarn

Angående affären. Fastighetsägarens arbete med att teckna avtal med ny affärsentreprenör fortskrider. FUNQ, Näringslivsenheten och privatpersoner biträder i det arbetet. Ny positiv information bedöms finnas i slutet av mars. :-)
Har du relevanta och seriösa uppgifter utöver de som redan är redovisade tex vid samhällsinformationen 29 febr och som nämnts i andra trådar här, så kan du sända dessa till serviceplan@navekvarn.se :-) Återkommer med info så snart ny sådan finns. // Lars Waern
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook