Information

  VÄLKOMNA TILL DET ROGIVANDE NÄVEKVARN

  Kom och besök Nävekvarn – pärlan vid Bråvikens norra strand.

  I hamnområdet erbjuder vi dig mysiga Systrarna Brådhés Café och Restaurang, Nävekvarns Topprankade Gästhamn, Vasagubbemuseum, Fotoutställning, Konstutställning; Hantverksförsäljning, Loppis, Turistbyrå och Offentliga toaletter.

  Här finns också mataffär, anrika Svalbergsgårdens Café, Bruksmuseum.

  Vandra över bron till Skäret, övernatta på Marinans Guesthouse, Campa på Nävekvarns Skärgårdscamping, njut av underhållning i Folkets Park.

  Sugen på att vandra? Här har vi direkt tillgång till Sörmlandsledens etapp 36 och etapp 37.

   

  Vi i Föreningen Utveckling Nävekvarn, FUNQ hälsar Er 

  Välkomna till Vänliga Nävekvarn!

   

   

   

   

Bekvämligheter
Följ oss
Video
Facebook

3 dagar sedan

Nävekvarn

Bra information, Liz, Jill och Jonna! Det gäller nu att alla hjälper till så att affären kommer igång på ett bra sätt. :-)Det är med stor respekt och glädje vi tar över butikslokalen efter Coop.
Vi vill göra butiken till en ny fräsch samlingspunkt i Nävekvarn.
Det kommer tyvärr bli ett glapp, då vårt kontrakt på lokalen gäller från den 1 oktober.
Vi ska också bygga om en del och byta ut gamla kylar/frysar för att öppna upp en ny och fräsch butik med en liten cafédel.
ALLA SERVICEPUNKTER
KOMMER FINNAS KVAR!
Under tiden det är stängt kommer vi att försöka hjälpa till med dom mest nödvändiga varorna, såsom mjölkprodukter, ägg, grönsaker, bröd från caféet i hamnen.
Följ gärna vår facebooksida
Systrarna Brådhes Cafe för mer information och uppdateringar om butiken.
Vid ev frågor maila:info@systrarnabradhe.com
Vi ser framemot en spännande höst!

Systrarna Brådhe’s m lilla mamma☀️
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

3 dagar sedan

Nävekvarn

Angående affären i Nävekvarn. Systrarna Brådhes AB startar sin affärsverksamhet då Coop stänger. VIKTIGT! Tyvärr är det så att Coop stänger 16 augusti men har kontrakt på affärslokalerna till siste september vilket begränsar nye entreprenörens möjligheter kraftigt. Systrarna Brådhes AB har informerat att de lämnar information om NÄR, VAR och HUR under denna vecka. :-) De har kontakt med samtliga servicefunktioner som finns i affären idag. Nu gäller det för oss som finns i Nävekvarn med omnejd att stötta och hjälpa till så vi även fortsättningsvis kan ha en bra affär i Nävekvarn. Balansgången är svår och lätt att stjälpa! Tyvärr! / Lars Waern, Ordf. Föreningen Utveckling Nävekvarn ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook