Bli medlem

Bli medlem i Utflyktsvägen

Har du en verksamhet i turist & besöksnäringen och vill ha fler besökare, gäster?

 

Då är du välkommen att samverka med oss,- bli medlem i Utflyktsvägen och kan interagera fullt ut på vår webbsida, sociala medier m.m.

Utflyktsvägen är en ekonomisk förening för besöksnäringens entreprenörer. (Gröna Kusten EF). Enda syftet för oss sedan 15 år, är att samverka för att få fler gäster, kunder, besökare till vårt område.

Turister kanske inte har en specifik kommun som ett direkt resmål, utan en upplevelse, ett event, släkt och vänner som skall besökas i vårt område, men är samtidigt öppna för spontanbesök längs med vägen.
Ex. naturupplevelser, shopping, fika-och lunchställen, besök på gårdsbutiker, övernattningar, sevärdheter, natur- och kulturupplevelser.

Vårt huvudsakliga syfte är att samverka mellan företag och kommuner över länsgränser, för att hitta fler besökare från Stockholm-Mälardalsområdet, som färdas i vårt område i nord-sydlig riktning och vice versa.

Det ungefärliga gränserna för området är Norrköping i söder, Mälarens södra strand i norr, Katrineholm i väster och skärgården i öster. Kusten präglas av den nästan orörda skärgården. Inåt landet möter dig den Sörmländska naturen med sitt böljande landskap och sagolika insjöar. Detta gör den här delen av Sverige intressant som besöksmål för rekreation, en plats för möten och konferenser.

Välkommen till Utflyktsvägen!

Det här får du:

Avgift: 2400 kr (varav 800 kr är medlemskap/engångsavgift, därefter 1600 kr år)

Rabatt på Annonsruta i Magasinet, 1900 kr (Ord. annonspris 2500 kr). Magasinet utkommer i april varje år.

Alla priser exkl. moms.

Kontakta
Utflyktsvägen
Gröna Kusten

Lars-Gunnar Thor

Tel. 070-444 10 52

lars-gunnar@utflyktsvagen.se

Ann-Kristin Rahm, Styrelseledmot/Sekr.

Tel. 0708-44 47 20

ann-kristin@utflyktsvagen.se

Följ oss på Facebook & Instagram