Information

  Bergs Gård är ett mysigt café och gårdsbutik nära naturen med helt hemlagade luncher och kaffebröd. All vår mat är tillagad i gårdens kök av vår kökschef Josefine och hennes team. Vi varierar menyn efter säsong och de lokala råvaror vi har att tillgå.

  Telefon: 0156-42 00 20
  E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se

  Vi har även Boende och Relax, Lokaler i olika storlek (ni kan även fira på våra gårdsmarker) samt MTB (Mountainbike) Arena där du kan hyra cykel och boka guidning eller ge dig ut själv. Vi lägger till och bättrar på banorna och våra leder hela tiden. Se vår Bergs Gård MTB Arena på Facebook eller Instagram https://www.instagram.com/bergsgardmtb/ Mer info om MTB: https://www.bergsgardtrosa.se/MTB-Trail

  Välkommen till Ekhagens Naturstig, Bergs Gårds nya tillgängliga promenadstråk!

  Vi har anlagt denna led, med stöd av Leader Sörmlandskusten och anpassat underlaget så att personer som annars har svårt att vistas i skog och mark ska få en möjlighet till det.

  Underlaget är gjort för att både rullstolar, rullatorer och barnvagnar ska kunna ta sig fram. Ca 1 km på tryggt underlag i delvis kuperad terräng (gårdens beteshage).

  Köp en fikakorg i vårt café och ta en härlig höstpromenad upp i Ekhagen!

  Längs med Ekhagens Naturstig får du också lära dig mer om vår svenska natur och Allemansrätt. Skyltarna berättar om naturen på både svenska och engelska.

   

  Fikabrödet är bakat med mycket kärlek. Bullarna som är bakta med surdeg är mycket populära. Vid semmeltider har vi den gudomliga surdegssemlan. Chokladdoppade chokladbollar, biskvier, småkakor och mycket mer...
  Vi har oftast ett vegetariskt alternativ på vår meny. Såklart lagad med lika mycket kärlek som all annan mat på menyn. Ring oss vid frågor om allergi eller annan specialkost.
  Gårdens eget naturbeteskött och korvar används flitigt i matlagningen. Du kan även hitta dem i gårdsbutiken där vi erbjuder styckdelar, korv och köttlådor med delar och färs (låda behöver oftast förbokas men ibland har vi en över till dig som är intresserad!)
  Utöver kaffé, smakis m.m. har vi sörmländsk äppelmust och en egen öl att välja på som bara går att hitta på gården. Vi har fullständiga rättigheter så det går fint att ta ett glas vin eller bubbel! Ölen kommer även som folköl, som går att köpa med hem.
  Sommartid är uteserveringen öppen vid våra trädgårdsodlingar. Även café och matsal står öppen för våra gäster, så det finns gott om utrymme. Det går bra att beställa take-away eller få varor levererat till bilen. Ni kan även grilla eller fika uppe på berget som ligger vid gården.
  Vi har lekplatser på gården där era små säkert vill tillbringa en tid.
  Gården har egna boenden, relax, lokaler och MTB att hyra.

  VI HAR ÖPPET SOM VANLIGT!
  Kom ut i naturen på Bergs Gård. Ni hittar hemlagad mat & fika från gårdscaféet med goda möjligheter att sitta avskilt även i matsal, uterum och med take-away. Gårdsbutiken har naturbeteskött från gården och andra varor från lokala gårdar. Läs mer om vårt café och gårdsbutik här.

  Gårdscaféets öppettider:
  Fre - sön 10-16 med lunchbuffé från 11-14.30 med hemlagad husmanskost serverad i matsalen.

   

  Leveransdatum för gårdens naturbeteskött
  Vi tar emot bokningar på gårdens ekologiska naturbeteskött med regelbundna leveranser. Vi säljer även styckdelar. I Gårdsbutiken finns även andra matvaror från oss och närliggande gårdar. Ett fåtal köttlådor kan finnas kvar efter leverans av gårdens kött. Boka i förväg för att säkra er låda.
  Boka din låda till nästa leverans, vi slaktar 1 gång per månad.

  VAD HÄNDER PÅ GÅRDEN?
  Vi har byggt ett nytt uterum. Här finns goda möjligheter att sitta avskiljt. Ni är välkomna att sitta i caféet, matsalen eller ute på gården.
  Nya hyrcyklar har tagits in till gårdens mountainbike-banor och leder för att säkra att det ska finnas cyklar i din storlek. Mountainbiken är öppen som vanligt.
  Våra skogsleder är öppna till alla besökare. Alla är välkomna att gå eller jogga i våra leder utan extra kostnader.
  Det finns mycket att göra hos oss. Vi har boulebana, klättervägg, pingis, sällskapsspel, studsmatta, lekplatser o mycket annat kul!
  VARMT VÄLKOMNA!

  Du kan boka gårdens ekologiska naturbeteskött som kommer med regelbundna leveranser. Vi säljer även styckdelar. Här hittar du varor från vår gård och andra lokala producenter. Ett fåtal lådor kan finnas kvar efter leverans av gårdens kött. Boka i förväg för att säkra er låda.
  KOM UT PÅ LANDET
  Kom bort från staden och hyr eget boende eller slappna av i relaxen. Läs mer om våra stugor eller relaxen. Ni behöver bara möta oss om ni önskar. Vi kan lämna nycklarna i dörren och städa först efter ert besök.

  Sugen på att komma ut i naturen? Unna dig frisk luft och kvalitetstid med dig själv, alla aktiviteter som mountainbike (läs mer här) och vandring i Bergsleden är öppna som vanligt.
  Gården har klättervägg, pingis, sällskapsspel, studsmatta, lekplatser o mycket annat kul!

  MAT ATT TA MED & CATERING
  Vi lagar cateringmat skräddarsydd efter era önskemål. Just nu kan ni även beställa catering-menyn Somrig buffé med charkuterier och kött från Bergs Gård. (MENY PÅ HEMSIDAN!) Kompletteras med kallrökt- och inkokt lax samt goda tillbehör och såser. Vi kan självklart laga vegetariskt och specialkost. Hör i så fall av er i förväg så att vi kan förbereda er mat.

  Njut av gårdens mat med familj, vänner eller kollegor. Det går bra att beställa mat och varor att ta med från oss. Det går även bra att beställa catering gjord efter era önskemål (läs mer här).
  Några exempel på catering vi kan erbjuda är tre-rätters, grillbuffé eller kall buffé.
  Om ni inte önskar komma in i caféet vid upphämtning kan vi ta ut maten till er bil.

  Vid frågor om catering eller take-away, kontakta Frida på telefon: 0156-42 00 20
  E-post: kontakt@bergsgardtrosa.se

  Här finns mycket att göra

  Cykla MTB och vandra i våra skogsleder. Du kan ta med egen cykel eller hyra hos oss. Läs här om våra guidade MTB-turer.
  Boka ett eget boende och relax. Boenden finns som passar både mindre och större sällskap.

  Barnen kan klättra klättervägg, cykla och träffa gårdens djur. Vi har flera lekplatser och gott om plats.

  Är Ni intresserade av att boka gården för ditt sällskap? Läs mer under sidorna nedan:
  Rum & Relax
  Firanden
  Bröllop
  Middag
  Konferens

  Du kan även beställa Catering från gårdens kök. Hemlagad mat på lokala råvaror och gårdens kött, lagat från grunden.

  Detta händer på Bergs Gård under hösten och vintern 2020

  Gårdsbutik och restaurang håller alltid öppet fredag – söndag 10.00 – 16.00, samt vid evenemang och bokningar.

  September

  25-27 september

  Ladies MTB Camp

  Helgläger för tjejer och vill utveckla förmågan att cykla mtb på stig och i terräng. Du kan vara allt från nybörjare till tävlingscyklist, här finns nåt för alla. Vi tränar i nivåanpassade grupper, ledda av erfarna guider/coacher. Läs mer här.

  27 September

  Tystbergarundan på Bergs Gård - se här för att se lista och karta på Tystbergarundans deltagare.

  Bergs Gård deltar i Tystbergarundan tillsammans med andra lokala aktörer - för en levande landsbygd.
  Besök oss och testa den nyinvigda Ekhagens Naturstig. Vi har fikakorgar att ta med på er promenad.

  Gårdsbutiken har öppet där vi säljer vårt naturbeteskött och lokala varor från sörmländska producenter.
  I den mysiga butiken eller på våra utserveringar kan ni njuta av vårt hembakta kaffebröd.
  Lunch i matsalen Ladugården serveras från kl 11.00 till 14.30.
  Gårdscafé och Butik öppen 10-16.
  Vi har också MTB att hyra eller att ta med egen cykel till våra banor och leder.

  Oktober

  Lördag 3 oktober

  Äppelmustardag. Kom och musta dina äpplen hos oss med Sörmlands Musteri. Besök oss mellan 10 och 16.

  Hur funkar mustningen? För att få must av enbart dina egna äpplen bör du ta man med 50 kg äpplen vilket blir 10-12 bag in box. Pris 80kr per box. 100kg 75kr per box.

  Har ni en mindre mängd äpplen går det fint att musta tillsammans med andra kunder vilket musteriet ordnar. Äpplen lämnas till vagnen och ni kommer att få en ungefärlig tid när musten är färdig. För att lämna stora mängder äpplen kör ni upp på gården i annat fall parkering nere vid vägen.

  Gårdsbutik, café och matsal är öppen. Hembakt fika och lunch lagad från grunden. Butiken säljer gårdens naturbeteskött & färs. Våra MTB-leder planeras att vara öppna, senaste nytt se Bergs Gård MTB Arena på Facebook & Instagram.

  Lördag 3 oktober

  Vi serverar en trerätters höstmiddag i vår restaurang Ladugården. Begränsat antal platser, måste förbokas här. Pris 695 kr per person.

  Meny

  Förrätt: Krämig kantarellsoppa med picklade kantareller och ostkex

  Varmrätt: Nötstek av gårdens ekologiska naturbeteskött. Serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och höstens gelé.

  Dessert: Äppelbakelse med sörmländsk honung och rostade hasselnötter. Serveras med rårörd vaniljcréme.

  Pris 695 kr per person

  Vegetariskt alternativ/barnmeny finns.

  Till middagen föreslår vi att ni dricker vår egen Bergs Gårdsöl, framtagen med Trosa Ölkompani, alternativt vårt förmånliga vinpaket.

  Fredag 16 oktober

  After Work från kl. 16.00. Ölprovning och middag bokas här

  18.00, Ölprovning med Trosa Ölkompani. Testa vår egen Bergs Gårdsöl och annan lokalproducerad öl. Provning av 4 sorters öl under vägledning av Trosa Ölkompani. Pris för Ölprovning och föreläsning med Trosa Ölkompani, 250 kr.

  Vi serverar gårdens hamburgare med tillbehör (195 kr) samt charktallrik för 115 kr med korvar och kött från gården.

  Lördag den 17 oktober

  Vi serverar en trerätters höstmiddag i vår restaurang Ladugården. Begränsat antal platser, måste förbokas här. Pris 695 kr per person.

  Meny

  Förrätt: Krämig kantarellsoppa med picklade kantareller och ostkex

  Varmrätt: Nötstek av gårdens ekologiska naturbeteskött. Serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och höstens gelé.

  Dessert: Äppelbakelse med sörmländsk honung och rostade hasselnötter. Serveras med rårörd vaniljcréme.

  Pris 695 kr per person

  Vegetariskt alternativ/barnmeny finns.

  Till middagen föreslår vi att ni dricker vår egen Bergs Gårdsöl, framtagen med Trosa Ölkompani, alternativt vårt förmånliga vinpaket.

  V. 44 Höstlovsveckan

  Öppet hela veckan 10.00 – 16.00

  Kom och cykla, lek, klättra klättervägg och titta på djuren!

  Varje dag: Tacobuffé av gården ekologiska naturbeteskött och utomhusaktiviteter för familjen.

  Avslutas med Halloweenfirande under fredag – söndag. Rysligt roligt för alla barn!

  Lördag 31 oktober

  3-rätters Höstmiddag i vår restaurang Ladugården

  Vi serverar en trerätters höstmiddag i vår restaurang Ladugården. Begränsat antal platser, måste förbokas här. Pris 695 kr per person.

  Meny

  Förrätt: Krämig kantarellsoppa med picklade kantareller och ostkex

  Varmrätt: Nötstek av gårdens ekologiska naturbeteskött. Serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och höstens gelé.

  Dessert: Äppelbakelse med sörmländsk honung och rostade hasselnötter. Serveras med rårörd vaniljcréme.

  Pris 695 kr per person

  Vegetariskt alternativ/barnmeny finns.

  Till middagen föreslår vi att ni dricker vår egen Bergs Gårdsöl, framtagen med Trosa Ölkompani, alternativt vårt förmånliga vinpaket.

  November

  Lördagar t.o.m. 21 november Afternoon tea med hembakta godsaker!

  Begränsat antal platser i restaurangen. Boka här.

  Söndag 8 november

  Vi firar alla pappor! Farsdags-middag i restaurang Ladugården.

  Begränsat antal platser i restaurangen. Bokningen öppnar inom kort.

  Söndag 29 november

  1:a Adventsfika och julpyssel.

  Julmiddag på gården – Glögg på logen och middag i restaurang Ladugården. Begränsat antal platser i restaurangen. Bokningen öppnar inom kort.

  December

  I år serverar vi sittande julmiddag istället för julbord. Vi dukar med avstånd i restaurangen och är rädda om varandra.

  Julmiddag på Bergs Gård serveras alla helger och vissa vardagar

  Vi börjar med glögg på logen och fortsätter sedan med tallriksservering av en traditionell julmiddag i restaurangen. Råvaror från vår gård och skog. Begränsat antal platser i restaurangen. Bokningen öppnar inom kort.

  5:e och 6:e december

  Julmarknad på logen

  Lokalproducerade hantverk, mat och annat som hör julen till. Köp dina julklappar och kom i julstämning hos oss!

  30 december samt Nyårsafton

  Gårdsbutik och Restaurang öppet 10.00-15.00.

  Glamourlunch med bubbel och uthämtning av bokade Nyårslådor (delikatesser från gården till er Nyårsmiddag). Mer information om innehåll och pris kommer.

  Farm in charming, rural setting just outside Trosa, close to Sörmlands beautiful coastline. Cabins and relax area for hire. The farm shop sells its own beef and other local products. Café with full alcohol serving license and dining room with homemade and locally sourced organic produce.

  E-mail: kontakt@bergsgardtrosa.se
  Phone (In Swedish): 0156-42 00 20

  Mountain bike trails and farm forest trail. Barbecue area at Bergstoppen. Space for games and activities. Close to a bathing lake, fishing, the Sörmland trail, Trosa and Stendörren Naturum Nature Reserve.

  Holidays, conferences, weddings and parties can be hosted here as well.

  Farm Café & Shop and Restaurant opening hours:

  We are open at 10 am - 4 pm (16.00) Friday - Sunday

  Lunch buffet from 11 am - 2.30 pm (14.30).

  Fika/Baked goods, sandwich and farm wiener sausage every open day.

  The farm shop and café have the same opening hours.


  Farm shop and restaurant are always open Friday - Sunday 10.00 - 16.00, as well as for events and bookings.
  September

  September 25-27

  Ladies MTB Camp
  Weekend camp for girls and wants to develop the ability to ride mtb on trails and in terrain. You can be anything from a beginner to a competition cyclist, there is something for everyone here. We train in level-adapted groups, led by experienced guides / coaches. Read more here.

  27 September

  Tystbergarundan at Bergs Gård

  Bergs Gård participates in the Tystbergarundan together with other local actors - for a vibrant countryside.
  Visit us and test the newly inaugurated Ekhagen Nature Trail. We have coffee baskets to take with you on your walk.

  The farm shop is open where we sell our natural pasture meat and local goods from Sörmland producers.
  In the cozy shop or at our restaurants you can enjoy our home-baked coffee bread.
  Lunch in the dining room Ladugården is served from 11:00 to 14:30.
  Farm café and shop open 10-16.
  We also have MTB for rent or to bring your own bike to our tracks and trails.

   

  October

  Saturday 3 October
  Apple must day. Come and muster your apples with us at Sörmlands Musteri. Visit us between 10 and 16.

  How does the musting work? To get must from only your own apples, you should bring 50 kg of apples, which will be 10-12 bag in box. Price SEK 80 per box. 100kg 75kr per box.

  If you have a small amount of apples, it is fine to muster together with other customers, which the mustery arranges. Apples are left in the cart and you will have an approximate time when the must is ready. To leave large quantities of apples, drive up to the farm, otherwise parking down by the road.

  Farm shop, café and dining room are open. Home-baked coffee and lunch prepared from scratch. The shop sells the farm's natural pasture meat & minced meat. Our MTB trails are planned to be open, latest news see Bergs Gård MTB Arena on Facebook & Instagram.

  Saturday 3 October
  We serve a three-course autumn dinner in our restaurant Ladugården. Limited number of places, must be pre-booked here. Price SEK 695 per person.

  Menu

  Starter: Creamy chanterelle soup with pickled chanterelles and cheese biscuits

  Main course: Beef roast of the farm's organic natural pasture meat. Served with hasselback potatoes, cream sauce and autumn jelly.

  Dessert: Apple cake with Sörmland honey and roasted hazelnuts. Served with raw vanilla cream.

  Price SEK 695 per person

  Vegetarian option / children's menu available.
  For dinner, we suggest that you drink our own Bergs Gårdsöl, produced with Trosa Ölkompani, or our advantageous wine package.

  Friday 16 October
  After Work from kl. 16.00 Beer tasting and dinner are booked here

  18.00, Beer tasting with Trosa Ölkompani. Try our own Bergs Gårdsöl and other locally produced beer. Tasting of 4 types of beer under the guidance of Trosa Ölkompani. Price for beer tasting and lecture (in Swedish) with Trosa Ölkompani, SEK 250.

  We serve the farm 's hamburger (SEK 195) and a charcuterie plate for SEK 115 with sausages and meat from the farm.

  Saturday, October 17
  We serve a three-course autumn dinner in our restaurant Ladugården. Limited number of places, must be pre-booked here. Price SEK 695 per person.

  Menu

  Starter: Creamy chanterelle soup with pickled chanterelles and cheese biscuits

  Main course: Beef roast of the farm's organic natural pasture meat. Served with hasselback potatoes, cream sauce and autumn jelly.

  Dessert: Apple cake with Sörmland honey and roasted hazelnuts. Served with raw vanilla cream.

  Price SEK 695 per person
  Vegetarian option / children's menu available.

  For dinner, we suggest that you drink our own Bergs Gårdsöl, produced with Trosa Ölkompani, or our advantageous wine package.

  V. 44 Autumn holiday week
  Open all week 10.00 - 16.00
  Come and ride a bike, play, climb a climbing wall and watch the animals!

  Every day: Taco buffet of the farm organic natural pastures and outdoor activities for the family.

  Ends with Halloween celebrations during Friday - Sunday. Great fun for all the kids!

  Saturday 31 October
  3-course Autumn dinner in our restaurant Ladugården

  We serve a three-course autumn dinner in our restaurant Ladugården. Limited number of places, must be pre-booked here. Price SEK 695 per person.

  Menu

  Starter: Creamy chanterelle soup with pickled chanterelles and cheese biscuits

  Main course: Beef roast of the farm's organic natural pasture meat. Served with hasselback potatoes, cream sauce and autumn jelly.

  Dessert: Apple cake with Sörmland honey and roasted hazelnuts. Served with raw vanilla cream.

  Price SEK 695 per person
  Vegetarian option / children's menu available.
  For dinner, we suggest that you drink our own Bergs Gårdsöl, produced with Trosa Ölkompani, or our advantageous wine package.

  November
  Saturdays til 21 November - Afternoon tea with home-baked goodies!
  Limited number of seats in the restaurant. Book here.

  Sunday 8 November
  We celebrate all dads! Father's Day dinner in the restaurant Ladugården.
  Limited number of seats in the restaurant. Booking at kontakt@bergsgardtrosa.se

  Sunday 29 November

  1st Advent coffee and Christmas crafts.

  December

  This year we serve seated Christmas dinner instead of Christmas table. We set the table with distance in the restaurant and are afraid of each other.

  Christmas dinner at Bergs Gård is served every weekend and some weekdays

  We start with mulled wine at the lodge and then continue with serving a traditional Christmas dinner in the restaurant. Raw materials from our farm and forest. Limited number of seats in the restaurant. Booking at kontakt@bergsgardtrosa.se

  5th and 6th December

  Christmas market at the lodge

  Locally produced crafts, food and other things that belong to Christmas. Buy your Christmas presents and get in the Christmas spirit with us!

  December 30 and New Year's Eve

  Farm shop and restaurant open 10.00-15.00.

  Glamor lunch with bubbly and collection of booked New Year's boxes (delicacies from the farm for your New Year's dinner). More information about content and price will come.

  Bauernhof in charmanter, ländlicher Umgebung etwas außerhalb von Trosa, nahe der wunderschönen Küste von Sörmlands. Hütten und Ruhebereich zu mieten. Der Hofladen verkauft sein eigenes Rindfleisch und andere lokale Produkte. Café mit Volllizenz und Speisesaal mit hausgemachten Bio-Produkten aus der Region.

  E-Mail: kontakt@bergsgardtrosa.se
  Telefon (auf Schwedisch): 0156-42 00 20

  Mountainbike-Strecken und Farm Forest Trail. Grillplatz in Bergstoppen. Platz für Spiele und Aktivitäten. In der Nähe eines Badesees, Angeln, Sörmland, Trosa und Naturschutzgebiet Stendörren Naturum.

  Hier können auch Feiertage, Konferenzen, Hochzeiten und Partys veranstaltet werden.

  Öffnungszeiten des Farm Café & Shop und Restaurants:

  Wir haben Freitag bis Sonntag von 10 bis 16 Uhr (16.00 Uhr) geöffnet

  Mittagsbuffet von 11 bis 14.30 Uhr (14.30 Uhr).

  Fika / Backwaren, Sandwich und Wiener Würstchen jeden Tag der offenen Tür.

  Der Hofladen und das Café haben die gleichen Öffnungszeiten.

  Dies wird in Bergs Gård im Herbst und Winter 2020 geschehen:

  Ekhagen Naturstig (Naturlehrpfad - rollstuhlgerecht)

  Willkommen im Ekhagens Naturstig, dem neuen begehbaren Wanderweg von Bergs Gård!

  Wir haben diesen Weg mit Unterstützung von Leader Sörmlandskusten gebaut und die Basis so angepasst, dass Menschen, die sonst Schwierigkeiten haben, im Wald und auf dem Land zu bleiben, die Möglichkeit dazu haben.

  Die Basis ist so konstruiert, dass sich sowohl Rollstühle als auch Wanderer und Kinderwagen fortbewegen können. Etwa 1 km auf sicherem Boden in teilweise hügeligem Gelände (Weideland).

  Kaufen Sie einen Kaffeekorb in unserem Café und machen Sie einen wunderschönen Herbstspaziergang in Ekhagen!

  Auf dem Naturlehrpfad von Ekhagen erfahren Sie auch mehr über unsere schwedische Natur und das Recht auf öffentlichen Zugang. Die Schilder erzählen auf Schwedisch und Englisch von der Natur.

  Hofladen und Restaurant sind immer von Freitag bis Sonntag von 10.00 bis 16.00 Uhr sowie für Veranstaltungen und Buchungen geöffnet

  25. bis 27. September

  Damen MTB Camp
  Wochenendcamp für Mädchen und möchte die Fähigkeit entwickeln, MTB auf Trails und im Gelände zu fahren. Vom Anfänger bis zum Wettkampfradfahrer kann man alles machen, hier ist für jeden etwas dabei. Wir trainieren in Level-angepassten Gruppen, die von erfahrenen Guides / Coaches geleitet werden. Lesen Sie hier mehr.

  27. September

  Tystbergarundan bei Bergs Gård

  Bergs Gård nimmt zusammen mit anderen lokalen Akteuren am Tystbergarundan teil - für eine lebendige Landschaft.
  Besuchen Sie uns und testen Sie den neu eingeweihten Ekhagen Nature Trail. Wir haben Kaffeekörbe, die Sie auf Ihrem Spaziergang mitnehmen können.

  Der Hofladen ist geöffnet, wo wir unser natürliches Weidefleisch und lokale Waren von Sörmland-Produzenten verkaufen.
  Im gemütlichen Laden oder in unseren Restaurants können Sie unser hausgemachtes Kaffeebrot genießen.
  Das Mittagessen im Speisesaal Ladugården wird von 11:00 bis 14:30 Uhr serviert.
  Bauerncafé und Laden geöffnet 10-16.
  Wir haben auch MTB zu mieten oder um Ihr eigenes Fahrrad auf unsere Strecken zu bringen.

  Oktober

  Samstag, 3. Oktober
  Apple muss Tag. Kommen Sie und sammeln Sie Ihre Äpfel bei uns in Sörmlands Musteri. Besuchen Sie uns zwischen 10 und 16.

  Wie funktioniert das Musting? Um nur von Ihren eigenen Äpfeln Most zu bekommen, sollten Sie 50 kg Äpfel mitbringen, was 10-12 Beutel in der Schachtel ist. Preis 80 SEK pro Box. 100 kg 75 kr pro Box.

  Wenn Sie eine kleine Menge Äpfel haben, ist es in Ordnung, sich mit anderen Kunden zusammenzutun, die die Mustery arrangiert. Äpfel bleiben im Einkaufswagen und Sie haben eine ungefähre Zeit, wenn der Most fertig ist. Um große Mengen Äpfel zu hinterlassen, fahren Sie bis zur Farm, andernfalls parken Sie unten an der Straße.

  Hofladen, Café und Speisesaal sind geöffnet. Selbstgebackener Kaffee und Mittagessen von Grund auf zubereitet. Das Geschäft verkauft das natürliche Weidefleisch und Hackfleisch der Farm. Unsere MTB-Strecken sollen geöffnet sein, die neuesten Nachrichten finden Sie in der Bergs Gård MTB Arena auf Facebook und Instagram.

  Samstag, 3. Oktober
  In unserem Restaurant Ladugården servieren wir ein Drei-Gänge-Herbstdinner. Eine begrenzte Anzahl von Plätzen muss unter kontakt@bergsgardtrosa.se im Voraus gebucht werden. Preis SEK 695 pro Person.

  Speisekarte

  Vorspeise: Cremige Pfifferlingsuppe mit eingelegten Pfifferlingen und Käsekeksen

  Hauptgericht: Rinderbraten aus biologischem Naturweidefleisch der Farm. Serviert mit Hasselback-Kartoffeln, Sahnesauce und Herbstgelee.

  Dessert: Apfelkuchen mit Sörmlandhonig und gerösteten Haselnüssen. Serviert mit roher Vanillecreme.

  Preis SEK 695 pro Person

  Vegetarische Option / Kindermenü erhältlich.
  Zum Abendessen empfehlen wir Ihnen, unser eigenes Bergs Gårdsöl, hergestellt mit Trosa Ölkompani, oder unser vorteilhaftes Weinpaket zu trinken.

  Freitag, 16. Oktober
  Nach der Arbeit von kl. 16.00 Bierprobe und Abendessen sind hier gebucht

  18.00 Uhr Bierprobe mit Trosa Ölkompani. Probieren Sie unser eigenes Bergs Gårdsöl und anderes lokal hergestelltes Bier. Verkostung von 4 Biersorten unter Anleitung von Trosa Ölkompani. Preis für Bierverkostung und Vortrag (auf Schwedisch) mit Trosa Ölkompani, 250 SEK.

  Wir servieren den Hamburger der Farm (195 SEK) und einen Wurstteller für 115 SEK mit Würstchen und Fleisch vom Bauernhof.

  Samstag, 17. Oktober
  In unserem Restaurant Ladugården servieren wir ein Drei-Gänge-Herbstdinner. Eine begrenzte Anzahl von Plätzen muss unter kontakt@bergsgardtrosa.se im Voraus gebucht werden. Preis SEK 695 pro Person.

  Speisekarte

  Vorspeise: Cremige Pfifferlingsuppe mit eingelegten Pfifferlingen und Käsekeksen

  Hauptgericht: Rinderbraten aus biologischem Naturweidefleisch der Farm. Serviert mit Hasselback-Kartoffeln, Sahnesauce und Herbstgelee.

  Dessert: Apfelkuchen mit Sörmlandhonig und gerösteten Haselnüssen. Serviert mit roher Vanillecreme.

  Preis SEK 695 pro Person
  Vegetarische Option / Kindermenü erhältlich.

  Zum Abendessen empfehlen wir Ihnen, unser eigenes Bergs Gårdsöl, hergestellt mit Trosa Ölkompani, oder unser vorteilhaftes Weinpaket zu trinken.

  V. 44 Herbstferienwoche
  Die ganze Woche von 10.00 bis 16.00 Uhr geöffnet
  Komm und fahre Fahrrad, spiele, klettere auf eine Kletterwand und beobachte die Tiere!

  Jeden Tag: Taco-Buffet der Bio-Naturweiden und Outdoor-Aktivitäten für die Familie.

  Endet mit Halloween-Feiern von Freitag bis Sonntag. Ein großer Spaß für alle Kinder!

  Samstag, 31. Oktober
  3-Gänge-Herbstdinner in unserem Restaurant Ladugården

  In unserem Restaurant Ladugården servieren wir ein Drei-Gänge-Herbstdinner. Eine begrenzte Anzahl von Plätzen muss unter kontakt@bergsgardtrosa.se im Voraus gebucht werden. Preis SEK 695 pro Person.

  Speisekarte

  Vorspeise: Cremige Pfifferlingsuppe mit eingelegten Pfifferlingen und Käsekeksen

  Hauptgericht: Rinderbraten aus biologischem Naturweidefleisch der Farm. Serviert mit Hasselback-Kartoffeln, Sahnesauce und Herbstgelee.

  Dessert: Apfelkuchen mit Sörmlandhonig und gerösteten Haselnüssen. Serviert mit roher Vanillecreme.

  Preis SEK 695 pro Person
  Vegetarische Option / Kindermenü erhältlich.
  Zum Abendessen empfehlen wir Ihnen, unser eigenes Bergs Gårdsöl, hergestellt mit Trosa Ölkompani, oder unser vorteilhaftes Weinpaket zu trinken.

  November
  Jeden Samstag im November Nachmittagstee mit hausgemachten Leckereien!
  Begrenzte Anzahl von Sitzplätzen im Restaurant. Buchen Sie unter kontakt@bergsgardtrosa.se.

  Sonntag, 8. November
  Wir feiern alle Väter! Vatertagsessen im Restaurant Ladugården.
  Begrenzte Anzahl von Sitzplätzen im Restaurant. Vorreservierung unter kontakt@bergsgardtrosa.se

  Sonntag, 29. November

  1. Adventskaffee und Weihnachtshandwerk.

  Dezember

  Dieses Jahr servieren wir ein sitzendes Weihnachtsessen anstelle eines Weihnachtstisches. Wir decken den Tisch mit Abstand im Restaurant und haben Angst voreinander.

  Das Weihnachtsessen im Bergs Gård wird jedes Wochenende und an einigen Wochentagen serviert

  Wir beginnen mit Glühwein in der Lodge und servieren dann ein traditionelles Weihnachtsessen im Restaurant. Rohstoffe aus unserem Hof ​​und Wald. Begrenzte Anzahl von Sitzplätzen im Restaurant. Buchung unter kontakt@bergsgardtrosa.se

  5. und 6. Dezember

  Weihnachtsmarkt in der Lodge

  Vor Ort hergestelltes Kunsthandwerk, Essen und andere Dinge, die zu Weihnachten gehören. Kaufen Sie Ihre Weihnachtsgeschenke und kommen Sie mit uns in Weihnachtsstimmung!

  30. Dezember und Silvester

  Hofladen und Restaurant von 10.00 bis 15.00 Uhr geöffnet.

  Glamour-Lunch mit Sekt und einer Sammlung gebuchter Neujahrsboxen (Köstlichkeiten vom Bauernhof für Ihr Neujahrsessen). Weitere Informationen zu Inhalt und Preis werden folgen.

Öppet
Öppet hela dagen
 • Måndag

  Öppet dygnet runt

 • Tisdag

  Öppet dygnet runt

 • Onsdag

  Öppet dygnet runt

 • Torsdag

  Öppet dygnet runt

 • Fredag

  Öppet dygnet runt

 • Lördag

  Öppet dygnet runt

 • Söndag

  Öppet dygnet runt

 • 14 april, 2021 15:59 lokal tid

Video
Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

7 månader sedan

Bergs Gård Trosa

Boka en fartfylld upplevelse i helgen för dig och familjen. Vi har burgarbuffé lördag/söndag från 11.00 som del av #aptitrundan. Boka mountainbike på vår hemsida. Boende, Relax och Lokaler öppna alla dagar, maila kontakt@bergsgardtrosa.se för mer info. Cyklarna hyrs mellan 9.00-15.45. Banorna är öppna dygnet runt.
Café/Butik öppen Fre-Sön 10-16. Stendörren 11-17 Lör-Sön (utom vid busigt väder).

#bergsgård
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

7 månader sedan

Bergs Gård Trosa

I helgen är det Aptitrundan där vi deltar med hamburgarbuffé på gårdens färs på naturbeteskött. Varmt välkomna! ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Närliggande vägar
Kommun