Information

  Nyköpingshus har varit den självklara platsen för kungliga möten, fängslande middagar, historiska bröllop och fester i över 700 år. Vi ser därför med glädje fram emot att få fängsla er.

  Vi har bedrivit konferensverksamhet i Porthuset på Nyköpingshus sedan 2012. I december 2018 förvärvade vi även slottsrestaurangen (f.d Erik på Slottet) och kan från och med 2019 erbjuda en helhet av fängslande möten på det bästa läget för konferens, festvåning, restaurang & catering i Nyköping.

  Kungliga måltider hör slottet till. Vi är därför mycket stolta över att fått med oss kocken Fredrik Kämpenberg (som bl a är regerande Nordisk Mästare i växtbaserad mat och en riktig “fena” på både fisk & vilt). Tillsammans med Fredrik förstärker vi vår vision om att historien och framtiden är mer GRÖN och HÅLLBAR.

  Det är med stor stolthet vi ser fram emot att välkomna er, och fortsätta att leva upp till vårt motto ”Kungliga och fängslande möten som går till historien”.

Stängt
Öppettider idag 08:30 - 16:00
 • Måndag

  08:30 - 16:00

 • Tisdag

  08:30 - 16:00

 • Onsdag

  08:30 - 16:00

 • Torsdag

  08:30 - 16:00

 • Fredag

  08:30 - 16:00

 • Lördag

  Endast bokning

 • Söndag

  Endast bokning

 • 25 februari, 2020 18:48 lokal tid

Facebook

Nu är brasan tänd i Riddarrummet & vi kan välkomna eftermiddagens konferensgrupp. Visst ger brasan det lilla extra till konferensupplevelsen?

#konferens #Nyköpingshus #Nyköping #jobbainykoping #kungligtpåslottet
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

9 timmar sedan

Nyköpingshus Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering

Nu är vi allt fulltankade med inspiration inför hela vår marknadsföringsplan tackvare @kajsakromner 's föreläsning om bl a hur man håller en sådär lagom kaxig hisspitch på 30 sekunder! Och tackvare @lansforsakringar_sodermanland är magen fulltankad med gofrukost så att vi står pall inför dagens möten.

Vilken kanonstart på denna tisdagen! Nu kör vi!

Tack @almistockholmsormland för ett bra initiativ & ett bra arrangemang!

#nätverkande #företagande #marknadsföring #säljare #hisspitch #frukostmöte #lasttuesday #ElverketNyköping #jobbainykoping @ Elverket Café
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook