Information

  I Sörmlands hjärta finner ni Solbacka Krog och Rum, vi ligger 30-45 min från Eskilstuna/Katrineholm/Flen. 20 min från Gnesta, strax över timmen från Stockholm.

  Här serveras god mat och vi erbjuder rofylld övernattning på vårat nyrenoverade Österbo med 35 rum och minst 70 bäddar. Er gästupplevelser är en blandning av  goda måltider som  bygger på närproducerade råvaror och genuina smaker från Sörmland samt en härlig natur med utsikt ner mot "Sörmlands trevligaste golfklubb" och Kyrksjön.

  Nu under vintersäsongen har vi längdskidspår i närområdet och Golfklubbens simulator är öppen för bokning 8.00-22.00, se https://www.solbackagk.se/simulatorgolf.

  På sommaren så plaskas det i poolen och glasskiosken är välbesökt. Här finns en liten lekplats med tillhörande grillplats fritt att använda.

  En plats för dig om behöver andas och även för den som vill upptäcka. Skogen är nära och likaså 2,5 km flisat motionspår, picknickplats, och utsiktsplatser- ni bestämmer själva.

  Låna en flytväst i restaurangen och en roddbåt eller kajak, passa på att ta ett dopp och låt hunden bada vid avsedd badplats. Det finns tre utomhuspadelbanor som bokas via https://www.matchi.se/facilities/solbackagolfklubb.Det finns uthyrning och försäljning av padelraket och bollar.

  Vi har fyra naturreservat på kort avstånd: Herröknanäs naturreservat, Nytorpsravinen Hällesta naturreservat, Misätters ekhagar och Kammarstenen på Ånhammar.

  In the heart of Sörmland ”in between two
  lakes” you will find Solbacka Krog and Rum.
  Good food is served here and we offer a peaceful
  overnight stay in our newly renovated Österbo
  with 35 rooms and at least 70 beds. Your guest experiences are a mix of good meals based on locally
  produced ingredients and genuine flavors from
  Sörmland as well as a lovely nature with a view
  down to ”Sörmland’s nicest golf club” and Kyrksjön.
  Visit Marie’s shop ”Hemma på Solbacka” with lovely
  items for your home, clothes and jeweller

Kommun