Information

  Följ med ut på sjön med Ångslupen Munter!

  Lyssna till ångvisslan och upplev det vackra Sörmland från soldäck på Ångslupen Munter! Boka en tur på Hallbosjön, Skräddartorpsån eller Yngaren och njut av stämningen kring ångmaskinens stilla pys och kaffet som serveras ombord! Spana efter utter, bäver, häger, fiskgjuse och havsörn, eller bara beundra den vackra naturen!

  Munter är ett levande kulturminne, som berättar om gångna tiders livliga ångbåtstrafik på våra insjöar.

  Du kan boka Ångslupen Munter som evenemang och annorlunda möte för privatpersoner, skolklasser, företag och föreningar. Vi utlovar ångdriven njutning.

  I Vrenas vackra ångbåtshamn kan du också äta en lättare smörgåslunch, eller njuta av hemlagat bröd till kaffet. Allt serveras i Café Munterhuset, alldeles vid vattnet där vågorna kluckar mot strand.

  Läs mer på hemsidan

  Välkommen!

Video
Facebook

1 vecka sedan

Ångslupen Munter

Uppskjutet årsmöte i Munter
Med anledning av det rådande smittoläget och utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer senareläggs årsmötet i Ångslupen Munters Vänner och Årsstämman i Ångslupen Munter AB.

Mötet som ursprungligen var satt till lördagen den 4 april 2020 kl. 14.00 ändras till ett senare ej fastställt datum. Kallelse till ny mötestid, eventuellt i juni, kommer senare.

För dem som ännu inte har betalat medlemsavgiften för 2020, påminner vi om detta. Föreningens verksamhet är starkt beroende av vännernas engagemang och bidrag även genom medlemsavgiften.
Avgiften är 200 kr för enskild medlem respektive 300 kr/familj/företag att inbetalas på
Pg 115 66 57-7 eller Bg 5636-8210 eller Swisha till 123 346 7370.
Ange namn och mailadress!

Detta meddelande har gått ut till medlemmar och aktieägare via mail, men vi saknar giltig och aktuell mailadress till många medlemmar och aktieägare.
Vänligen meddela aktuell mailadress till info@munter.nu
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

1 månad sedan

Ångslupen Munter

Ångslupen Munters hemsida behöver dig!
Vi är ett gäng som jobbar tekniskt och praktiskt med Ångslupen Munter, men för hemsidan behöver vi nu en person som kan hjälpa till med uppdatering och publicering av text och bild. Är du intresserad, eller känner någon (ung eller gammal) som skulle kunna vara med? Kanske skulle du t.o.m. kunna tillföra nya tankar och idéer för att göra hemsidan bättre? Vår nuvarande hemsidesredaktör, som "går i pension", ger en introduktion och mjukstart.
Hör av dig här direkt på fb eller skicka ett mejl till oss på Munter adress: info@munter.nu

www.munter.nu
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook