Information

    JogersÖ Camping är en unik plats vid Östersjöns kant. Vi är stolta över att så många återkommer varje år. För att lockas till en plats för första gången är enkelt men det är bara om förväntningarna införlivas som man väljer att återvända.

    JogersÖ är en lugn trestjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

    Hos oss finns det plats både för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor och uthyrningshusvagnar har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in.

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

10 månader sedan

Jogersö Camping

Brainstormade hos Anna-Karins bakstuga med 3 olika hembakade fikabröd 😋. Fikakoma de lyx. 😍. Det gör vi om 🌟. Hon fixar allt inom tårta, smörgåsar och fikabröd på beställning. Kolla in hennes Facebook . ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

10 månader sedan

Jogersö Camping

Tusen tack alla fina 🌟för denna sommar. Känns tryggt att få jobba tillsammans med er och vetskapen om att få jobba med er även nästa år ♥️. Vegansk grillbuffe från Nya Källan och supertårtan från Anna-Karins bakstuga. ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook