Om utflyktsmålet

NYHET: Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering
Vi vill stolt presentera en nyhet: from 1 januari 2019 övertar Nyköpingshus Konferens lokalerna på Slottet (där Erik på Slottet har huserat) och kommer därmed husera både på Slottet och i Porthuset. Vi gör detta under namnet Nyköpingshus Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering.

Nyköpingshus är en historisk plats för viktiga möten och när vi nu tar över restaurang & festvåningen får vi en unik möjlighet att skapa en helhet och utveckla vårt koncept ”ett fängslande möten som går till historien” på Nyköpingshus.

Tillsammans med våra professionella samarbetspartners kommer vi att fortsätta med koncepten inom festvåning, restaurang samt catering. Allt för att ni som gäster ska kunna få en historisk upplevelse på slottet.

Information

<strong>NYHET: Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering</strong> Vi vill stolt presentera en nyhet: from 1 januari 2019 övertar Nyköpingshus Konferens lokalerna på Slottet (där Erik på Slottet har huserat) och kommer därmed husera både på Slottet och i Porthuset. Vi gör detta under namnet Nyköpingshus Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering. Nyköpingshus är en historisk plats för viktiga möten och när vi nu tar över restaurang & festvåningen får vi en unik möjlighet att skapa en helhet och utveckla vårt koncept ”ett fängslande möten som går till historien” på Nyköpingshus. Tillsammans med våra professionella samarbetspartners kommer vi att fortsätta med koncepten inom festvåning, restaurang samt catering. Allt för att ni som gäster ska kunna få en historisk upplevelse på slottet.