Om utflyktsmålet

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA DYGNET RUNT

Upptäck Nyköping när du bor på hotell Scandic Stora Hotellet, bara 7 km från Stockholm-Skavsta Flygplats. Här bor ni centralt vid stans gågata nära gallerior, den livfulla hamnen och historiska Nyköpingshus.

Våra gäster sover gott i prisvärda rum så som generösa dubbelrum, flexibla familjerum eller exklusiva sviter. Vi erbjuder även en egen relaxavdelning med bubbelpool och bastu men även ett gym och fritt Wi-Fi i hela byggnaden. Vakna upp till en framdukad frukostbuffé med allt från nybakat bröd, lax och krämig äggröra till ostar, smoothies och färska frukter.

Håll konferenser med jobbarkompisarna i våra effektiva mötesrum. Och när det är dags för femtioårsfesten eller familjehögtiden finns både stora och flexibla som små och unikt inredda festlokaler.

Ät gott på hotellets restaurang Voyage – här möts lokala råvaror med smaker från världens alla hörn. Helt enkelt en kulinarisk mötesplats för mat och dryck. På Voyage dukas det självklart också upp till frukost, lunch, afterwork och festmåltider. Under sommaren öppnar hotellets populära trädgård och blir en oas mitt i staden.Välkommen!

Om utflyktsmålet

<b>HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA DYGNET RUNT</b> Upptäck Nyköping när du bor på hotell Scandic Stora Hotellet, bara 7 km från Stockholm-Skavsta Flygplats. Här bor ni centralt vid stans gågata nära gallerior, den livfulla hamnen och historiska Nyköpingshus. <br><br><br> Våra gäster sover gott i prisvärda rum så som generösa dubbelrum, flexibla familjerum eller exklusiva sviter. Vi erbjuder även en egen relaxavdelning med bubbelpool och bastu men även ett gym och fritt Wi-Fi i hela byggnaden. Vakna upp till en framdukad frukostbuffé med allt från nybakat bröd, lax och krämig äggröra till ostar, smoothies och färska frukter. <br><br> Håll konferenser med jobbarkompisarna i våra effektiva mötesrum. Och när det är dags för femtioårsfesten eller familjehögtiden finns både stora och flexibla som små och unikt inredda festlokaler. <br><br> Ät gott på hotellets restaurang Voyage – här möts lokala råvaror med smaker från världens alla hörn. Helt enkelt en kulinarisk mötesplats för mat och dryck. På Voyage dukas det självklart också upp till frukost, lunch, afterwork och festmåltider. Under sommaren öppnar hotellets populära trädgård och blir en oas mitt i staden.

 <br><br> Välkommen!

Öppet
Öppet hela dagen
 • Måndag

  Öppet dygnet runt

 • Tisdag

  Öppet dygnet runt

 • Onsdag

  Öppet dygnet runt

 • Torsdag

  Öppet dygnet runt

 • Fredag

  Öppet dygnet runt

 • Lördag

  Öppet dygnet runt

 • Söndag

  Öppet dygnet runt

 • 18 september, 2019 07:16 lokal tid

Facebook

2 veckor sedan

Scandic Stora Hotellet

Psst! Ni har väl inte missat att vi har AW varje fredag? 😀 Njut av en kväll med god dryck och härlig buffé! Pris: 165 kr Boka bord 0155-29 35 00 ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

Scandic Stora Hotellet

Scandic Stora Hotellets omslagsfoto ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Närliggande vägar