Om utflyktsmålet

I hjärtat av Sörmland, omgiven av böljande åkrar och skogar, har Öster Malma slott blickat ut över Malmasjön i snart 350 år. Ett landskap där klövdjuren oblygt kliver ut på ängarna och där du möter ett rikt fågelliv i våra viltvatten.

Resturangen
Här dukar vi på olika sätt upp viltkött direkt från gårdens egna viltslakteri. Öppettiderna måndag – fredag 11,30-14,00 . För övriga beställningar kontakt receptionen.

Boende
Ni övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna. Vi lovar, frestelsen till en uppfriskande promenad innan frukost i Laggår´ns restaurang är stor. Öster Malma har 33 hotellrum och 35 vandrarhems bäddar.

Wildlife Park 
Välkommen till en annorlunda viltupplevelse. Korta Promenadvägar leder förbi stora hägn där både älg, kronhjort, dovhjort och mufflon strövar fritt. Viltvårdstigen tar er sedan vidare till vildsvinshägnet. Och vid fågelvoljärerna står besökarna öga-mot-öga med fasaner, änder och gäss.

Gårdsbutik
En gårdsbutik ska ha traktens produkter på hyllorna. Precis så är det hos oss på Öster Malma. Här hittar du närproducerade livsmedel, Framför allt har gårdsbutiken viltkött som hanterats i vårt eget viltslakteri.

Cafe & Gårdsbutiken Jägarboden 
Är öppet under sommarmånaderna. I det timrade sädesmagasinet från 1700-talet har caféet så långt det är möjligt en ekologisk inriktning. Öppet dagligen 13/6 -23/8 (stängt midsommarafton)

Om utflyktsmålet

I hjärtat av Sörmland, omgiven av böljande åkrar och skogar, har Öster Malma slott blickat ut över Malmasjön i snart 350 år. Ett landskap där klövdjuren oblygt kliver ut på ängarna och där du möter ett rikt fågelliv i våra viltvatten. <strong>Resturangen</strong> Här dukar vi på olika sätt upp viltkött direkt från gårdens egna viltslakteri. Öppettiderna måndag – fredag 11,30-14,00 . För övriga beställningar kontakt receptionen. <strong>Boende</strong> Ni övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna. Vi lovar, frestelsen till en uppfriskande promenad innan frukost i Laggår´ns restaurang är stor. Öster Malma har 33 hotellrum och 35 vandrarhems bäddar. <strong>Wildlife Park </strong> Välkommen till en annorlunda viltupplevelse. Korta Promenadvägar leder förbi stora hägn där både älg, kronhjort, dovhjort och mufflon strövar fritt. Viltvårdstigen tar er sedan vidare till vildsvinshägnet. Och vid fågelvoljärerna står besökarna öga-mot-öga med fasaner, änder och gäss. <strong>Gårdsbutik</strong> En gårdsbutik ska ha traktens produkter på hyllorna. Precis så är det hos oss på Öster Malma. Här hittar du närproducerade livsmedel, Framför allt har gårdsbutiken viltkött som hanterats i vårt eget viltslakteri. <strong>Cafe & Gårdsbutiken Jägarboden </strong> Är öppet under sommarmånaderna. I det timrade sädesmagasinet från 1700-talet har caféet så långt det är möjligt en ekologisk inriktning. Öppet dagligen 13/6 -23/8 (stängt midsommarafton)